WoonBeton

Betonlook

Betonlook by Frescolori®

Sinds 2009 maken wij gebruik van de betonlook van Frescolori. Door de estetische afwerking en de ruime keuze in kleuren hebben wij ons assortiment uitgebreid met.....

Meer....

Gietvloeren

Strakke naadloze vloeren 

Met de Gietvloeren van Betonlook Zeeland geniet u van strakke naadloze vloeren. Makkelijk in onderhoud en decoratief . Ontdek nu de mogelijkheden..

Meer....

Badkamers

Exclusieve badkamers

Waarom tegels gebruiken als met Betonlook een industriële look gecreerd kan worden in uw badkamer. Dit waterdicht stucwerk kan in alle natte ruimtes worden toegepast.

Meer....

Ontdek Betonlook®

Betonlookzeeland laat uw wanden tot leven komen. Voor al uw voorkomende stucadoorswerk maar ook voor exclusieve wand-/vloerafwerking. Met name betonlook voor natte ruimtes zoals badkamers, toilet en keukens. Waarom tegels gebruiken als er fraaie en schitterende wandafwerking zijn. Kies voor een strakke Gietvloer van Betonlookzeeland.  Voor een vrijblijvend advies en of een offerte op maat kunt u altijd contact met ons opnemen.  

Voor het (ver)bouwen van uw woning of bedrijfspand bent u bij Betonlook aan het juiste adres. Door jarenlange ervaring en het opbouwen van connecties beschikkken wij over een netwerk van specialisten. Wilt u advies- en/of begeleiding in uw bouwproject, laat het ons weten.

Meer....